Up! Mini 3D Review

Up! Mini 3D

Eén van de populairste 3D-printers voor consumenten op dit moment is de Up! Mini 3D. Met een afmeting van 34x24x35.5cm past deze printer zonder problemen op jouw bureau en is het de perfecte aanvulling naast de standaard 2D-printer. Deze 3D-printer is compatibel met alle versies van Windows en de printer werkt ook prima met Apple-apparaten.

ABS filament

De 3D-objecten die je produceert met de Up! Mini 3D worden opgebouwd uit laagjes ABS plastic met een dikte van 20-35mm. Deze 3D-printer is gebruiksvriendelijk en geschikt voor elke beginnende gebruiker van 3D-printing omdat de bijgeleverde software elk ontwerp direct omzet in een model bestaande uit laagjes. Met één druk op de knop zal de Up! Mini 3D-printer direct jouw object printen.

Gebruiksvriendelijkheid en software

De voordelen van de Up! Mini 3D zijn de gebruiksvriendelijkheid en de lage prijs van het apparaat. De printer wordt compleet geleverd en het is alleen een kwestie van aansluiten, voordat je kunt beginnen met printen. Natuurlijk dien je wel een 3D-ontwerp te hebben. Deze kan je zelf ontwerpen, bijvoorbeeld met een 3D-tekenprogramma als SketchUp.

Prijs Up! Mini 3D

De prijs van de Up! Mini 3D is laag, rond de €650,-, en het is daarmee één van de goedkoopste en meest complete 3D-printers voor consumenten. Houd er wel rekening mee dat de maximale afmetingen van de te printen objecten met dit apparaat 12x12x12cm zijn. Daarmee doet de printer recht aan zijn naam: Mini 3D.

Deze 3D-printer in het kort

Goedkoop en effectief maar klein printoppervlak De Up! Mini 3D is een perfecte printer voor consumenten die opzoek zijn naar een printer om mee te experimenteren. De prijs en gebruiksvriendelijkheid, gepaard met de software, zorgen ervoor dat deze 3D-printer aantrekkelijk is voor starters. Het nadeel van deze printer is het feit dat het print oppervlak klein is, waardoor er alleen kleine objecten geprint kunnen worden.
Prijs75
Software70
Gebruiksvriendelijkheid80
Oppervlak en filament50

Voor jou interessant