Builder Mono Extruder Review

Builder Mono Extruder

De Builder Mono Extruder van Code-P West B.V. is de perfecte 3D-printer voor beginners. Deze 3D-printer is namelijk zeer eenvoudig in gebruik en er is geen kennis nodig bij de consument als het gaat om ingewikkelde software.

Eenvoudig gebruik maar minimale mogelijkheden

Zoals de naam het al zegt kan de Mono Extruder prints maken met één kleur van één materiaal. Omdat de meegeleverde software zeer eenvoudig in het gebruik is, hoef je alleen maar jouw ontwerp naar de printer te sturen en na verloop van tijd heeft de Builder Mono Extruder met het grootst mogelijke detail jouw 3D-voorwerp uitgeprint.

Hoge kwaliteit 3D-prints

De Builder Mono Extruder is zwaarder dan andere 3D-printers die beschikbaar zijn voor consumenten. Dit komt door de stalen behuizing van de printer, wat de Mono Extruder een robuust uiterlijk geeft. De robuustheid en kwaliteit komt ook terug in de prints die de Builder Mono Extruder aflevert. Het niveau van detail is hoog bij deze 3D-printer en daarom is het een geschikt apparaat voor consumenten die beginnen met 3D-printing en zonder al te veel problemen snel hun objecten willen printen.

Compacte 3D-printer

De beperkte afmetingen van 38.5x37x40cm zorgen er tevens voor dat deze printer gemakkelijk op kantoor of bij het bureau te plaatsen is. Let wel, de kwaliteit van deze 3D-printer is uitstekend, maar het prijskaartje is relatief hoog voor consumenten: circa €1700,-.

Deze 3D-printer in het kort

Fantastische kwaliteit maar hoge prijs De kwaliteit van de 3D-prints die de Builder Mono Extruder levert zijn fantastisch, echter is de aanschafprijs hoog. De software maakt het gebruik van de printer eenvoudig. Helaas is de printer alleen in staat 1 materiaal tegelijk te printen en dus ook een enkele kleur. Deze in Nederland gefabriceerde 3D-printer is vooral geschikt voor consumenten die zonder enige ervaring hoogwaardige 3D-printing modellen willen maken.
Prijs40
Software70
Gebruiksvriendelijkheid80
Oppervlak en filament80

Voor jou interessant